1. پودر کاکائو :
پودر کاکائو محصولی است که از دانه های کاکائو به دست می آید. این دانه ها از درخت کاکائو استخراج می شوند و پس از فرآیند هایی مانند خشک کردن و آسیاب شدن به صورت پودر در می آیند. این پودر اغلب برای تهیه نوشیدنی های گرم و سرد، شیرینی ها و دسر ها به کار می رود و دارای طعمی تلخ و رایحه ای معطر است. جالب است بدانید اغلب پودر کاکائو های موجود در انبار های مواد غذایی، ساخت کشور هلند و ترکیه می باشند.

2. دانه قهوه :
قهوه یکی از سه نوشیدنی محبوب در جهان ( در کنار آب و چای ) و یکی از سودآورترین کالاهای بین المللی است. کشور برزیل، با تولید 40 درصد از قهوه دنیا، بزرگترین تولید کننده این محصول به حساب می آید. نقش این کشور در تولید قهوه آنچنان پررنگ است که گونی های 60 کیلوگرمی که از قدیم الایام جهت صادرات دانه قهوه از برزیل استفاده می شد، همچنان استاندارد جهانی برای تجارت و تولید نیز می باشد. دانه قهوه به صورت خام و در گونی های 60 کیلوگرمی وارد کشور شده و در انبارهای مواد غذایی نگهداری می شوند.

3. جوهر لیمو :
جوهر لیمو که آن را با نام اسید سیتریک هم می شناسند، به عنوان نوعی نگه دارنده و بهبود دهنده طعم در صنایع غذایی به کار برده می شود و در دو شکل خشک و آبدار از آن بهره گرفته می شود.
طعم ترش بسیاری از مواد غذایی صنعتی نظیر آبنبات، پاستیل، آدامس و ... به علت وجود جوهر لیمو می باشد. سیتریک اسید در صنعت نوشابه سازی، آبلیمو، آرایشی و بهداشتی استفاده فراوان دارد و در طعم دهندگی و تنظیم ph نیز استفاده می شود.
دما و رطوبت نگهداری و هم چنین نحوه چیدمان این کالا بسیار حائز اهمیت است، زیرا که عدم نگهداری صحیح اسید سیتریک منجر به کلوخه شدن این ماده می گردد. بنابرین، این کالا می بایست در سوله های سرپوشیده انبار مواد غذایی که دما و رطوبت کنترل می گردد نگهداری شود.

4. کریمر :
 کریمر یک پودر سفید رنگ است که طعم نسبتاً شیرینی دارد و به عنوان جایگزین شیر یا خامه به قهوه، چای و سایر نوشیدنی ها اضافه می شود. کریمر یک ماده غیر لبنی و در واقع یک روغن گیاهی است که به روش های متفاوت و با  درصد چربی های مختلف تهیه می شود.اغلب کریمر ها از کشورهای لهستان و چین در بسته بندی های 25 کیلوگرمی وارد و در سالن های غذایی انبار عمومی پارسیان واقع در شورآباد نگهداری می شوند.

5. گلیسیرین :
گلیسیرین مایعی بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است با طعم شیرین که قوامی شربت مانند دارد. این ماده به عنوان یک نگهدارنده، قوام و تقویت کننده طعم، به عنوان یک حلال برای طعم‌ها و رنگ‌های غذایی در نوشابه‌ها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
گلیسیرین یکی از عنصرهای اصلی بکار رفته در محصولات آرایشی، بهداشتی و دارویی می باشد. این ماده در بشکه های 200 و 250 کیلوگرمی در انبارهای عمومی شورآباد نگهداری می شود.

6. فومر :
این ماده با ایجاد حالت فومی، باعث ایجاد طعم دل نشین تر در نوشیدنی های بر پایه قهوه می شود. فومر به بالا بردن کیفیت نوشیدنی و جذابیت ظاهری آن کمک فراوانی می کند و در نوشیدنی هایی مثل کاپوچینو و کافی میکس  استفاده می شود. به دلیل حجیم بودن این ماده، فومر معمولا در کیسه های 10 کیلوگرمی بسته بندی و در انبارهای عمومی غذایی نگهداری می شود.

7. قهوه فوری :
قهوه فوری در واقع قهوه ای هست که قبلا دم شده است و پس از خشک شدن، بسته بندی و به فروش می رسد. این نوع قهوه در سراسر جهان بسیار پرفروش و محبوب است، به طوریکه در برخی کشورها مصرف قهوه فوری از قهوه تازه بیشتر می باشد! برترین مزیت این نوع قهوه این است که هنگامی که بدن شما نیاز به کافئین دارد، در کمترین زمان با ترکیب قهوه فوری با آب جوش می توانید یک فنجان قهوه را آماده و نوش جان کنید. 

8. سوربیتول :
سوربیتول یک نوع قند طبیعی است که به صورت صنعتی از میوه ها به دست می آید و طعمی شیرین دارد. این ماده به دو شکل مایع و پودری در بازار در دسترس است و به عنوان جایگزین شکر در تولید مواد غذایی مانند شکلات، آدامس، پاستیل و  ... به کار می رود. سوربیتول حدود 60% شیرینی بیشتر نسبت به قند دارد اما حاوی کالری بسیار کمتری است. یکی از پرگردش ترین کالاهای انبارهای عمومی شورآباد سوربیتول می باشد.

9.دکستروز :
به قندی که از ذرت گرفته می شود، دکستروز می گویند. یکی از رایج ترین شیرین کننده ها می باشد که در صنایع غذایی و دارویی بسیار پرکاربرد است. این ماده به دو شکل در انبار های عمومی غذایی وجود دارد : دکستروز مونوهیدرات که حاوی یک مولکول آب کریستال است و دکستروز خشک. از دکستروز برای خنثی کردن کردن طعم مواد غذایی که بسیار شور یا تند هستند کمک گرفته می شود

10. ویتامین ث :
ویتامین C یا همان اسید اسکوربیک یکی از ویتامین هایی هست که توسط بدن انسان ساخته نمی‌شود و باید حتما آن را از طریق مواد غذایی جذب کرد. از آنجایی که حرارت و نور باعث ازبین رفتن و تیره شدن آن می شود، این ماده حتما باید در انبار مواد غذایی معتبر و داخل سوله های خنک نگهداری شود تا آسیببی به آن وارد نشود.
کارخانجات تولید نوشیدنی، فرآورده های گوشتی و تولید کنندگان محصولات مراقبت پوستی سهم عمده ای از بازار مصرف این ماده را تشکیل می دهند.

11. لستین :
لستین از سویا استخراج می شود. نام این ماده برگرفته شده از لغتی یونانی ( به معنی زرده تخم مرغ ) می باشد، زیرا که اولین بار این ماده از زده تخم مرغ به دست آمد و کشف شد.
در صنایع غذایی از لستین برای شیرینی پزی و تهیه کیک و کلوچه، شکلات و بیسکوییت استفاده می شود.
 از آنجایی که لستین در معرض هوا اکسید می شود، نگهداری این ماده در انبار مواد اولیه غذایی نیازمند دقت و توجه ویژه ای می باشد.



12. وانیل :
وانیل بعد از زعفران گرانبهاترین ادویه دنیاست و به دلیل عطر و طعم فوق العاده دلنشینی که دارد علاقه مندان بسیاری را در صنعت غذایی به خود جذب کرده است. جزیره ماداگاسکار 75% از این طعم دهنده محبوب در جهان را تامین می کند. انبار پارسیان در نگهداری کالاهای گران قیمت مانند وانیل، نهایت دقت و حساسیت را به خرج می دهد، زیرا که کوچترین اشتباه می تواند خسارات زیادی را برای صاحبین کالا به همراه داشته باشد. 

13. اسانس :
یکی از پرمصرف‌ترین افزودنی‌های خوراکی که برای ایجاد طعم، اصلاح و یا پوشاندن طعم های نامطلوب به مواد غذایی اضافه می گردد. .
این ماده به دو حالت پودری و مایع تولید و عرضه می شود و در بیشتر محصولات دارویی و غذایی ردپایی از آن به چشم می خورد.
اسانس های وانیل، شکلات، قهوه، کارامل و توت فرنگی از جمله اسانس های پرطرفدار، محبوب و پرگردش در انبارهای شورآباد می باشند.
از آنجایی که نور مستقیم خورشید می تواند باعث تجزیه اسانس گردد، اسانس ها در انبار پارسیان داخل فضای سرپوشیده ( به دور از تابش مستقیم خورشید ) و در دمای 5 الی 25 درجه سانتی گراد نگهداری می شوند.